Menu

PSP Leg

Tutorials

Pspskolen

Mouli

Winni

Butter's

Awardsmail me

 


 

 

Award som jeg har fået.

Denne Award betyder alt for mig.
Den er givet af min ven og lærer i både psp og Hp,
så Til dig Lis, med en tåre i øjet takker jeg dig af hele mit hjerte, for denne mega flotte Award.

Denne Award Betyder også utroligt meget for mig. Den er givet af min anden lærer og ven i psp og Hp, så Til dig Hanne, Takker jeg også dig af hele mit hjerte, samt med en tåre i øjet for denne mega flotte Award.

Jeg har valgt at sætte en skillelinje under disse to vidunderlige Piger. Grunden er ikke, at de er vigtigere end alle andre, men fordi de er de to, der har været med mig på denne Hjemmeside i bestræbelserne på at få mig glad for det jeg laver, uden at blive flov over den hjælp jeg får, og uden at føle mig dum. For det er vel nok mit valgsprog i gruppen, at jeg føler mig dum, når jeg ikke kan det samme som mange andre i gruppen kan. Det er næsten lykkes for dem, det sker ikke så tit mere at jeg bliver flov og ked af min ydeevne i psp. For som de og gruppen siger, så var/er jeg altså HELT ny i psp, og er jo da kommet langt med det jeg kan i dag. Det er også grunden til, at der har været kode på siden, så kun Lis, Hanne samt mig selv, havde adgang til siden inden andre fik den at se.

TAK TIL LIS OG HANNE

Denne har jeg fået af en sød ven Tak polski *ss*

Denne har jeg Modtaget af Lone Alice og Debbie
Må til det sige at det ikke er uden en vis stolthed, for det skal siges at jeg
på ingen måder var tryg ved at starte dette kursus, men må med skam i hjertet indrømme at jeg på ingen måde havde grund til nervøsitet.
Lone og Alice tog i mod mig som det naturligste i verden også selvom jeg havde skrevet til dem om mine problemer i det at lære og grunden dertil
af hele mit Hjerte Takker jeg for denne flotte Award Som jeg Stolt viser frem.
Tak Lone og Alice :)


Ja så Fik jeg da en til også den er jeg mega Stolt af, hvem skulle dog tro jeg kunne nå så langt mange mange gamge har jeg sagt nej nu er det slut, men Nej heller ikke denne gang opgav jeg, da jeg jo stadig har Disse to vidunderlige lære i Lone og Alice og så skal det da lige nævnes at Lone slet ikke vil høre på det når jeg siger nu stopper jeg hihi hun er hos mig berømt for sine pikante los bag i LOOOOL Lone kunne ik lade være :)
Tak til Lone Alice og Debbie for denne flotte Adward
Knuz Annie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


©PspgirlDesign 2008